32 comments

  1. Salaam kak Zaharah.
    Alhamdulillah, saya baru saja beli novel terbaru akak. Saya begitu meminati karya2 akak.
    Mudah2an 4 karya yg dalam perancangan itu berjalan dgn lancar. Semoga dirimu sentiasa dalam lindungan & rahmat ALLAH swt.

  2. salam ukhti Zaharah,
    Tahniah atas keluaran Novel baru ni….namun sya belum berkesempatan utk mendapatkannya di toko-toko buku…InsyaAllah….Teruja sya utk mendapat n menatapkannya…Tahniah sekali lagi n moga diberikan ruangan masa utk terus menghasilkan karya-karya yg bermutu……amin…

    p/s…boleh sya dapatkan email ukhti?..

  3. alahamdulillah..saya sempat membaca novel karya seorang yg sgt hebat sy rasakan… menyentuh naluriku dan membuatkan aku membuat refleksi terhadap diri sendiri sejauh mana hubugan ku dengan Allah…
    teruskan dakwah dalam bentuk yg menarik seperti ini….

  4. Salah satu novel Puan/Cik telah dimiliki tetapi masih berbaki halaman untuk menyudahkannya lantaran tertinggal di tanah air.
    Novel itu mengesankan dan mengusik minda.

  5. sala..
    nak tanya, sape dah baca novel kerana kau lelakiku tu??
    saya tak pernah jumpa pulak. terbitan kaki novel or cesb?? or blom siap lagi??

  6. saya tak pernah tau kewujudan novel kerana kau lelakiku.. tak terbit ke..??? sape2 yg tau, inform me plz… n kat mana nak dapatkan. syukran

  7. salam…sajida…

    kalau xclap kerana kau lelakiku terbitan NYLEA PUBLISHING..diedarkan syarikat fajar

    cover depan buku gambar tie

    n kak zaharah guner nama pena TEJA AUFI NASRUL kalau xclap…

    (maaflah semuanya taksilap…taksilap sebab buku tu dah lama dipos kembali ke kampung halaman)

    p/s : ms mule2 beli mmng tak tahu pn yg kak zaharah tulis buku tue…

    neway..that’s a nice story…

  8. salam alaik, ukhti…
    syukran sy ucpkan utk krya ukhti..menarik & byak mesej keagamaan ukhti terapkan..dan skrg sy msih mncari “kerana kau lelakiku”..ari ni, 1st time, jejak kt cni & baru tahu kewujudan novel itu..sy mennti karya ukhti utk akan dtg..smg Allah merahmati ukhti slalu..amiin…

  9. salam semua… sj je nak tinggalkan jejak… n kebetulan sy br jek beli kerana kau lelakiku hr ni… br bc intro, so xleh nak komen lg la… intro dia cite psl perbalahan dlm hub kekeluargaan dr satu generasi ke generasi seterusnya…

  10. Assalamualaikum…
    Wah…saya sebenarnya tak sangka boleh terjumpa blog ni…Saya memang minat dengan karya2 Zaharah Muhammad…Saya baru sahaja selesai membaca “Izinkan Mimpi berulang”…Setakat ni hanya novel “kerana kau lelakiku” je yg saya belum baca…Novel yg paling saya suka pulak “Hatiku Milikmu”…

    Semoga kak Zaharah sentiasa diberkati Allah dan mendapat ilham2 bernas dalam berkarya….

  11. salam….
    akak zaharah….sbnrnyer dh lama zana cr novel Hatiku Milikmu tue tp dh xde..nk th kat mana lg zana blh dpt kan ye????

    1. Salam.
      Farzana, emailkan akak alamat, akak cuba cari. Selalunya, di galeri CESB bangsar ada buku tersebut. Atau cari di mana2 MPH. Kalau tak dapat, email akak ya.

      Terima kasih

    1. Sufi,
      penerbit yang tukar nama. sebelum ni akak terbitkan dengan CESB. tapi kerana kau lelakiku diterbitkan dengan nylea publishing.

  12. slm…
    saya dari syarikat senergymate mencari penulis yang mampu menulis novel berunsur islam, namun masih mampu menarik khalayak remaja. jika saudari berminat untuk menulis novel terbaru saudari dan ingin diterbitkan oleh senergymate sila maklumkan saya di email damya_ogy@yahoo.com.my atau menghubungi editor projek (roziyah-0132969170 @ faiizah-0193119946)sekian, terima kasih…

  13. SALAM…

    TAHNIAH DI ATS PENULISAN YANG BTK MEMBUATKAN AIR MATA SAYA MENGALIR KERANA TERFIKIR AKAN KEAGUNGAN ZATNYA DAN KERDILNYA DIRI SEORANG INSAN

    CUMA MENDUKACITAKAN SAYA YANG TINGGAL DI BANDAR TEMERLOH PAHANG INI KERANA MASIH GAGAL MENJUMPAI SMUA NOVEL DI ATAS…

    MGKN ADA JALAN UTK SAYA…

    APAPUN…SELAMAT MAJU JAYA N SEMOGA DAPAT SAYA MEMBACA TULISAN NOVEL YANG LEBIH BAIK DARI MASA KE SEMASA

  14. kak zaharah…bila nak kuar novel baru…
    dh lama xbaca crite akak…
    ingatkan pesta buku baru2 nih, ade buku baru…
    tunggu2 jugak…

  15. Salam,

    Saya bukan pembaca novel yg baik dan peminat novel yang ekstrem.Tetapi, pertama kali menyudahkan novel “hatiku milikmu”, begitu terkesan dirasakan. Memotivasi, menginsafi dan muhasabah diri lewat bait-bait setiap watak. Sejak itu, saya mula mencari novel-novel tulisan kak zaharah untuk dibaca.

    Dan terbit dihati saya untuk memiliki setiap novel akak sebagai simpanan tetapi terlalu sukar untuk mendapatkannya disini. Dah saya jelajah setiap bookstore di daerah saya untuk mencari setiap novel akak. Bagaimana untuk saya mendapatkannya?

  16. assalamualaikum kak zaharah…
    sy mmg minat sangat ngn semua novel akak,novel hatiku milikmu pernah membuat sy untuk berubah ke jalan Allah, alhamdulillah…..cume sy nak tanye brp hrga novel akk ‘ Mencari Kekasih’ dan ; Keran Kau Lelakiku’ dan macam mana sy nk beli buku tersebut???

  17. Salam kak..
    saya pernah baca novel ni waktu saya form 5 dl.. dah almost 7 years rasanya…
    Just nk tnya, blh ke lg saya nk dptkan novel ni.. my sis really fall in love with this novel. just a gift for her… kalau akak boleh dapat, kan, saya nk minta akak emel kan pada saya… Puas cari kat keda buku.. tp x jumpa..tq kak

  18. Assalamualaikum wbt. Setelah membaca novel Izinkan Mimimpi Berulang, saya amat berminat untuk mendapatkan novel2 puan yang lain. Bagaimanakah cara saya dapat memesan novel2 puan melalui online. Kerjasama daripada pihak puan amat dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

  19. saya dah dapat kan 3 novel puan 6 tahun lepas kot..1) maafkan aku 2) hatiku milikmu 3)mencari kekasih…..ada 2 lagi saya belum dapat…tak nampak di pasaran. kat mana boleh dapatnya nya ? saya suka baca hasil tulisan puan…sungguh syahdu dan menghayat hati…

  20. dh lama nau cari blog2 kak zaharah…bru laa ni jumpa..sume novel akak dh sy habiskan bca brulang kali. d best. cume satu yg bru ni tk bca lg,tu pun bru dpt tau dlm ni ada novel akak yg bru. truskan buat novel lg kak,sy tungguuu sngat2 novel akak.terbaik! apa2 pun,smoga akak zaharah dlam lindungan Allah selalu,dn dcurahkan ilham yg tk putus2 dariNya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s